maandag 5 december 2016

terugblik naar mijn kamer make-over

Hoi hoi!

Jeetje, ik besef me al een tijdje dat ik al bijna een jaar met mijn kamer leef. Vorig jaar in de kerst vakantie gingen we eindelijk mijn kamer veranderen. En ik ging net naar wat foto's zoeken en kwam opeens foto's van mijn oude kamer tegen. Heel grappig met het bloemetjes behang die ik helemaal zat was, haha.

Even een kleine terugblik naar mijn oude kamer: bloemetjes behang, rommel, niet bij elkaar passende kleuren en accessoires en een bij elkaar geraapt zooitje eigenlijk. Maar daar kwam vorig jaar winter een grote verandering in!
Als je alles wilt lezen over mijn kamer make-over kijk dan even bij zoeken op 'kamer make over' en dan sorteren op datum zodat je het in de goede volgorde kan kijken.

Laten we beginnen met wat foto's uit de oude doos.
We hadden als eerst natuurlijk al het behang eraf gehaald, en toen vond ik het eigenlijk al best leuk. Het was echt een industriĆ«le muur, ik vond het best leuk! de lampjes op mijn bureau en het begin wat eindelijk in zicht was.De volgende stap was mijn kamer verven. Mijn moeder heeft al mijn muren geschilderd. Ik en er nog steeds zo blij mee! 'Industrial grey' als ik het goed heb, van de Gamma.Toen mijn kamer geschilderd was, kon ik het inrichten. Iets waar ik nu af en toe ook nog mee bezig ben omdat ik het heel leuk vind om dingen te veranderen, verplaatsten en decoreren. Ik ben er ook nog steeds blij mee hoe het nu is en er komen steeds meer leuke dingen bij.
Ik heb een lightbox gekregen van mijn verjaardag laatst en het staat heel sfeervol, maar die komt wel een keer langs op mijn blog, denk ik!
Groetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten