vrijdag 31 augustus 2018

Leuke dingetjes van de maand | augustus

Hoi!

Het is weer het einde van de maand en augustus zit er alweer op! 31 dagen bijna alleen maar mooi weer en hitte. De maand dat het gras niet meer groen was maar bruin, de wespen overal MAAR DAN OOK OVERAL te vinden waren, ohja en er zijn nog een paar leuke dingen gebeurd. Lees gezellig mee en geniet van de onbewerkte augustuskiekjes.

2 augustus 2018

Vandaag ging ik, samen met mijn zus, een dagje naar Amsterdam. Dat is altijd super gezellig en Amsterdam vind ik ook nog eens super leuk, dus deze dag kon niet fout gaan! Zeker niet omdat ik van plan was om mijn Dr. Martens te kopen, daarom wilde ik eigenlijk ook naar Amsterdam, haha.
Toen we al onze inkoopjes hadden gedaan gingen we nog even een overheerlijke koek halen. Het was nog warm en zacht van binnen, echt super lekker! Daarna gingen we even naar Pluk om een smoothie te halen, ook erg lekker, haha! Oja, we gingen ook nog lunchen op een heel leuk plekje achter de Hudson's bay, het heet eetcafĂ© De Brakke grond.

 

7 augustus 2018

Samen met een vriendin ging ik naar Maastricht voor een paar daagjes! Het is echt een leuke en gezellige stad, je kan er goed shoppen, lekker eten en heerlijke wafels halen. Ik dacht dat Maastricht een hele oude en middeleeuwse stad zou zijn, nu is het ook wel oud, maar het middeleeuwse kon ik er niet helemaal terug vinden, haha. We hebben een grot bezocht en een fort, geshopt, lekker gegeten en naar de bioscoop geweest. Het waren en super leuke en vooral gezellig dagen. Het enige nadeel is dat we 3,5 uur met de trein moesten, de heen weg was niet zo erg, maar de terug weg was wel een beetje vermoeiend omdat je de hele tijd in zo een hobbelende trein zit ;) Maar buiten dat was alles echt super leuk hoor!












17 augustus 2018

Met mijn moeder ging ik een dagje naar Rotterdam. Ik wilde al een tijdje naar Rotterdam omdat ik erg benieuwd was wat voor stad het is en hoe het er daar uit ziet. We gingen eerst naar de kunsthal waar een tentoonstelling van Viktor & Rolf was. Het is heel grappig om hun, kunstwerken mag je wel zeggen, te zien. De creaties die zij maken en het er zo ver mee schoppen vind ik echt knap! Zeker een aanrader om heen te gaan als je nog een dagje vakantie hebt. Daarna wilde we naar de Euromast, maar het ding wat ronddraait (ik weet even niet hoe dat heet) was dicht, dus daar gingen we niet in. Daarvoor hadden we geluncht bij Parqiet een heel leuk tentje in het park dicht bij de Euromast. We kwamen het eigenlijk heel toevallig tegen!
























Dit was augustus voor mij! In september komen er ook een aantal leuke en spannende dingen! Ik ga bijvoorbeeld beginnen met mijn opleiding, best spannend! Ga jij nog wat leuks doen?

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten